00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor, <<< dgn.maribor@guest.arnes.si

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Kuharski recepti 2019

Polnjena in zapečena jajčka

polnjena zapečena jajčka v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič POLNJENA IN ZAPEČENA JAJČKA  Sestavine : jajca kisla smetana žemljice čebula sir pizza...

več...

Zelenjavna juha z makaroni

Zelenjavna juha s makaroni v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič ZELENJAVNA JUHA Z MAKARONI Sestavine : 15 – 20 ljudi korenček stročji fižol cvetača brokoli čebula testenine česen, šetraj...

več...

Pustni krofi

5.3.19 Pustni krofi v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec  in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič PUSTNI KROFI Material: 2 kg moke (pol gladke, pol ostre moke) 18 dag kvasa (4kocke kvasa) 1 l mleka 16 rumenjakov 10 žlic sladkorja 2...

več...

Špageti z Bolonsko omako in solato

ŠPAGETI Z BOLONSKO OMAKO IN SOLATO Sestavine : 15 – 20 ljudi 1,5 mletega mesa 2 kg špageti čebula česen paradižnik (kuhan in zmečkan) sladka rdeča paprika olje sol, poper Priprava: Čebulo narežemo na lističe in na olju rahlo prepražimo, dodamo mleto meso in skupaj...

več...

Carski praženec ali po domače šmoren in jabolčni kompot

carski praženec v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič CARSKI PRAŽENEC ALI PO DOMAČE ŠMOREN IN JABOLČNI KOMPOT Sestavine : 15 – 20 ljudi 15 – 20 jajc polnomastno mleko moka ostra ali tudi mehka sol sladkor pecilni...

več...

Pražena jetrca s koruznimi žganci

pražena jetrca s koruznimi žganci v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič PRAŽENA JETRCA S KORUZNIMI ŽGANCI Sestavine : 15 – 20 ljudi 3 kg jetrc 6 čebul 6 strokov česna olje sol poper lovorjev list moka juha za...

več...
Stran 2 od 512345
(Skupno 460 obiskov, današnjih obiskov 1)