00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Kuharski recepti 2021

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Kuharski recepti 2020

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Kuharski recepti 2019

Polnjene bučke z zelenjavo, šunko in sirom

Sestavine za 10 – 15 ljudi 9 bučk 5paprik 5 korenčkov 4 čebule 2 stroka česna 2 veliki kisli smetani 18 rezin sira sol, poper, vegeta 2 kg riža Priloga: Dušen riž Priprava: Najprej bučke prerežemo po dolžini in jih izdolbemo ter posolimo, da odteče voda. Nato na olju...

več...

Hladna testeninska solata z sezonsko zelenjavo

 HLADNA TESTENINSKA SOLATA Z SEZONSKO ZELENJAVO  Sestavine za 10 – 15 oseb 3 kg testenin po želji  2 l majoneze  0,5 l kisle smetane  sol, poper  bučno olje zelenjava: sveža paprika, paradižnik, vložene kisle kumarice ….   Priprava: Testenine kuhamo v slani vodi, v...

več...

Rižota s šampinjoni in mesom

Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič Rižota s šampinjoni in mesom Sestavine za 10 – 15 oseb: 2 kg riža 1 kg šampinjonov 1 kg mesa po želji ali pizza šunke 1 kg korenčka 3 – 4 čebule česen šetraj sol, poper vegeta olje ali mast...

več...

29. 5. 2018 Krompirjev golaž, vroče maline in sladoled

Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič KROMPIRJEV GOLAŽ VROČE MALINE IN SLADOLED Sestavine za 10 – 15 oseb: 3 – 4 kg krompirja Čebula Česen ajvar sladka paprika sol, poper vegeta olje ali mast PRIPRAVA: Na masti narahlo popražimo...

več...

17.4. 18 Boranja z zličiki

Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Trifunovič BORANJA Z ŽLIČNIKI Sestavine za 10 – 15 oseb: 3 zelene fižole 1,5 kg mesa (goveje, svinjsko) sveža zelenjava: korenček, paprika,paradižnik paradižnikov koncentrat čebula sladka paprika šetraj,...

več...
(Skupno 1.016 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost