00 386(02) 252 21 82 >>> DRUŠTVO GLUHIH IN NAGLUŠNIH PODRAVJA MARIBOR Trubarjeva ul. 15 2000 Maribor <<< dgn.maribor@gmail.com

Vabilo k ogledu filma OKTENKSČAU, ki je posnet v nizozemskem znakovnem jeziku!

34. Ljubljanski mednarodni filmski festival predstavlja celovečerni igrani film Oktenksčau, ki je posnet v nizozemskem znakovnem jeziku, predvajan bo s slovenskimi podnapisi. Film odpira vrata v svet gluhih in naglušnih. Gluha Jamie in njena naglušna prijateljica Imane se podata na razburljivo potovanje v Pariz, na katerem presežeta prenekatere ovire.

Projekcija filma bo 11. novembra ob 15. uri v Kinodvoru na Kolodvorski 13 v Ljubljani. Po filmu bo potekal pogovor z režiserko filma Nicole Van Kilsdonk. Pogovor bo preveden v slovenski znakovni jezik.

Prodaja vstopnic za projekcijo pri blagajni Cankarjevega doma. Cena vstopnice znaša 5 evrov. Vsi, ki imate člansko izkaznico posameznega društva ZDGNS ali Evropsko kartico ugodnosti za invalide, boste upravičeni do 50-odstotnega popusta.

Več informacij o filmu: https://www.kinodvor.org/film/oktenkscau/

Prisrčno vabljeni k ogledu filma,

Anton Petrič
Strokovni delavec ZDGNS
Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije
Drenikova 24, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 500 15 00
E-pošta: tone.petric@zveza-gns.si
[FB]<https://www.facebook.com/SpletnaTV>[YT]<https://www.youtube.com/user/ZDGNSspletnaTV>

[Slika, ki vsebuje besede besedilo  Opis je samodejno ustvarjen]<https://zveza-gns.si/izpostavljeno/doniraj-dohodnine-za-razvoj-znakovnega-jezika/>
[ZDGNS_2]<http://www.zveza-gns.si/>
[ST_2]<http://www.spletnatv.si/>
[Slovar_szj]<http://www.zveza-gns.si/slovar-slovenskega-znakovnega-jezika/>

Share this…
(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1),
Dostopnost