Praženi šampinjoni in polenta, priloga solata
praženi šampinjoni s polento v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Praženi šampinjoni in polenta, priloga solata Sestavine : sveži šampinjoni...
več...Pire krompir z bučkino omako
Pire krompir z bučkino omako v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem Sestavine : za omako: ...
več...Pita z mletim mesom in zelenjavo
pita z mletim mesom in zelenjavo v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič PITA Z MLETIM MESOM IN ZELENJAVO Sestavine : mleto meso vlečeno...
Pita z mletim mesom in zelenjavo
pita z mletim mesom in zelenjavo v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič PITA Z MLETIM MESOM IN ZELENJAVO Sestavine : mleto meso vlečeno...
Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem
Pire krompir z bučkino omako v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič Bučkina omaka z mesom in pire krompirjem Sestavine : za omako: ...
Zelenjavna juha z makaroni
Zelenjavna juha s makaroni v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič ZELENJAVNA JUHA Z MAKARONI Sestavine : 15 – 20 ljudi korenček stročji fižol cvetača brokoli čebula testenine česen, šetraj...
Skutini štruklji z čemažem v omaki
SKUTNI ŠTRUKLJI Z OMAKO S ČEMAŽEM v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič SKUTNI ŠTRUKLJI Z ČEMAŽEM V OMAKI Sestavine : moka jajca sol skuta kisla smetana čemaž poper pizza šunka Priprava: Najprej...
več...Krompir iz pečice z zelenjavo in sirom
krompir iz pečice z zelenjavo v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovovič KROMPIR IZ PEČICE Z ZELENJAVO IN SIROM ...
več...Rižota z zelenjavo in piščančjim mesom
rižota z zelenjavo in piščančjim mesom v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič RIŽOTA Z ZELENJAVO IN PIŠČANČJIM MESOM Sestavine : riž piščančje meso korenček sveža paprika čebula olje sol vegeta...
več...Polnjena in zapečena jajčka
polnjena zapečena jajčka v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič POLNJENA IN ZAPEČENA JAJČKA Sestavine : jajca kisla smetana žemljice čebula sir pizza...
več...Pustni krofi
5.3.19 Pustni krofi v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec in Suzana Panič Prostovoljci: Srečko Ljeskovac, Andrej Trifunovič PUSTNI KROFI Material: 2 kg moke (pol gladke, pol ostre moke) 18 dag kvasa (4kocke kvasa) 1 l mleka 16 rumenjakov 10 žlic sladkorja 2...
več...Špageti z Bolonsko omako in solato
ŠPAGETI Z BOLONSKO OMAKO IN SOLATO Sestavine : 15 – 20 ljudi 1,5 mletega mesa 2 kg špageti čebula česen paradižnik (kuhan in zmečkan) sladka rdeča paprika olje sol, poper Priprava: Čebulo narežemo na lističe in na olju rahlo prepražimo, dodamo mleto meso in skupaj...
več...Carski praženec ali po domače šmoren in jabolčni kompot
carski praženec v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič CARSKI PRAŽENEC ALI PO DOMAČE ŠMOREN IN JABOLČNI KOMPOT Sestavine : 15 – 20 ljudi 15 – 20 jajc polnomastno mleko moka ostra ali tudi mehka sol sladkor pecilni...
več...Pražena jetrca s koruznimi žganci
pražena jetrca s koruznimi žganci v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič PRAŽENA JETRCA S KORUZNIMI ŽGANCI Sestavine : 15 – 20 ljudi 3 kg jetrc 6 čebul 6 strokov česna olje sol poper lovorjev list moka juha za...
več...Želodčkova kisla juha s krompirjem
želodčkova kisla juha s krompirjem v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič ŽELODČKOVA KISLA JUHA S KROMPIRJEM Sestavine : 15 – 20 ljudi 2 -3 kg kurjih želodčkov 5 kg...
več...Pražen krompir, svinjska pečenka in dušeno zelje
pražen krompir, svinjska pečenka in dušeno zelje v pdf Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič PRAŽEN KROMPIR, SVINJSKA PEČENKA IN DUŠENO ZELJE ...
več...Jota
jota v pdf Kuharsko delavnico vodi: Mira Meš Pivec Prostovoljci: Andrej Vivod, Andrej Trifunovič JOTA Sestavine : krompir kisla repa rjavi fižol prekajena klobasa ali šunka sol poper olje rdeča sladka paprika Priprava: Pripravimo rjavi fižol in ga damo čez noč v...
več...